Kõigepealt blanšeeri spargel- lase vesi keema ja keeda otstest trimmitud ja 2 cm tükkideks lõigatud sparglit 2 minutit. Pane ka puljong pliidile madalale kuumusele podisema, et see oleks pidevalt kuum.
Sulata paksu põhjaga potis või ja lisa oliiviõli ja hauta hakitud sibulat ja küüslauku 5 minutit, lisa riis ja kuumuta 2 minutit. Lisa vein ja lase sellel pidevalt segades aurustada. Nüüd hakka tasakesi puljongit lisama , riisi pidevalt segades. Jätka seda tegevust kuni riis on valmis ( al dente- mitte täiesti pudru). See peaks aega võtma kusagil 15-20 minutit. Umbes 5 minutit enne riisi valmimist lisa külmutatud herned ja 3 minutit enne riisi valmimist lisa ka spargel ja krevetid. Kui riis on pehme lisa riivitud sidrunikoor, petersell ja parmesani juust. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kohe.